fbpx

Kérjen árajánlatot
GÉPI FÖLDMUNKÁRA

A bontástól, az alapásáson át a tereprendezésig bármilyen gépi földmunkát elvégzünk. Árainkat az elvégzendő feladatokhoz, munkákhoz kalkuláljuk.

9

MINŐSÉG

Az élet minden területén fontosnak tartjuk a minőséget, így a munkáink elvégzése során nem csak törekszünk a minőségre, hanem el is érjük. 

9

MEGBÍZHATÓSÁG

Sokat hallani sajnos, hogy kevés a szakember, csúsznak, vagy nem úgy készülnek el a megrendelések, ahogy azt megbeszélték.
Nálunk nincs ilyen, az előzetes felmérés után megadott árakat és a munkavégzés befejezésének időpontját MINDIG betartjuk. 

9

KORREKT ÁRAK

Nincs meglepetés! Fontos, hogy látatlanul nem adunk árajánlatot, minden esetben a helyszíni felmérést követően pontos költségvetést készítünk, ami a munka végére sem változik. Ha a munka közben előfordulna a Megrendelő részéről kért extra feladat, azt megbeszélés után pontosan beárazzuk.

Földmunkák a minőség jegyében!

Cégünk széleskörű szolgáltatást nyújt, mind a lakosság számára mind vállalkozások számára.

Keressen minket bátran, ha éppen álomháza alapásásáról van szó, vagy a kapubejáró útalapjának kiásásáról, esetleg közművek elhelyezéséhez, becsövezéséhez szükséges földmunkálatokról. 

Precíz munkavégzésünk garancia az elégedettségre.

Töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat
és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Név:(Kötelező)
Milyen munkát kell elvégezni:
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Alapok

Alapásás, pincék, alapok, mélygarázsok, víztározók földmunkái

Közművek

Árokásás, vízelvezetők és közművek földmunkái

Kényelem

Parkosítás, parkoló építés

Ágyazat

Ágyazat készítés és tükrök kialakítása, rézsük készítése

Közlekedés

Útépítéssel kapcsolatos földmunkák

Rendezettség

Tereprendezési feladatok elvégzése bontással és szállítással

GÉPI FÖLDMUNKA
Szolgáltatások

“A föld az alapja mindennek.”

A bontástól, az alapásáson át a tereprendezésig bármilyen gépi földmunkát elvégzünk.

Munkafolyamat lépésről – lépésre

MEGKERESÉS

Első lépésként elérhetőségeink valamelyikén várjuk megkeresését, majd az igények és a munkálatok pontos felméréséhez egyeztetünk egy alkalmas időpontot az INGYENES helyszíni állapotfelméréshez.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

INGYENES állapotfelmérés, ami mindennek az alapja. Személyesen felkeressük az Ön által megadott helyszínt, felmérjük élőben a szükséges munkálatokat és az Ön igényeit. A precíz és pontos költségvetés kidolgozásának alapja ez az alkalom.

i

ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

Az INGYENES helyszíni állapotfelmérés után a lehető leghamarabb pontosan kidolgozott árajánlatot készítünk, amit e-mailben továbbítunk Önnek.

l

SZERZŐDÉSKÖTÉS

Árajánlatunk elfogadása után, következhet a szerződéskötés, a munkafolyamatok, befejezés időpontjának rögzítése.

I

FÖLDMUNKA

A szerződéskötés után az előre leegyeztetett időpontban megkezdjük a munkálatokat, az első napon egy utolsó átbeszélést minden esetben eszközölünk, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen.

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

A földmunkák befejezését követően közös ellenőrzés után átadjuk a munkaterületet. És úgy, ahogy eddig minden esetben Ügyfeleink, Ön is elégedetten egy újabb megvalósult projekttel távozhat.

A mi értékünk az Ön elégedettsége!

MINŐSÉG, KORREKT ÁRAK, SZAKÉRTELEM, PRECÍZ-PONTOS MUNKAVÉGZÉS

Bontási munkálatok

Rengeteg esetben az építkezés nem az alapásással, vagy a földmunkával kezdődik, hanem a meglévő építmények lebontásával. A bontás utáni törmelék elszállítása a terület megtisztítása legalább olyan nehéz feladatnak bizonyul, mint maga a bontás, mi a szállítási munkálatokról is gondoskodunk. Ehhez kapcsolódóan foglalkozunk:

 • Tereprendezéssel
 • Bontással 
 • Szállítással 

Gépi földmunkák

Számunkra fontos a pontos és precíz munkavégzés, ami a munka nagyságától függetlenül mindenkinek kijár. Vállaljuk kisebb és nagyobb gépi földmunkák elvégzését is, amelyeket a leghatékonyabb költségvetés mellett tervezünk meg, tekintettel a megfelelő időben történő befejezésre is. A következő földmunkákat vállaljuk:

 • Alapásás
 • Pince ásás
 • Alapok elkészítése
 • Víztározók földmunkái
 • Árokásás
 • Vízelvezetők és közművek földmunkái
 • Ágyazat készítés
 • Tükrök kialakítása rézsük készítése

Tereprendezés

Ha megvan a saját otthonunk, gyárunk, raktárunk alapja, elengedhetetlen, hogy környezetünk is rendezett legyen, valamint a családi autó, vagy a munkatársak autói le tudjanak parkolni. Mi erről is gondoskodunk. Szolgáltatásaink:

 • Parkosítás
 • Parkolóépítés
 • Útépítéssel kapcsolatos földmunkák
 • Tereprendezési feladatok