fbpx

A KÉTLADÁNYI

Ez egy hosszú történet, rövid összefoglalása!

 

“A föld az alapja mindennek.”

A Kétladányi cégbemutató

A Két Ladányi Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég. Talán a legjobb megfogalmazás a cég profilját illetően, hogy minden olyan munkát elvállalunk amit munkagépekkel, teherautókkal és kézi erővel eltudunk végezni. Építünk-bontunk, hozunk-viszünk, ásunk-temetünk, lazítunk-tömörítünk, felszedünk-simítunk, elszállítjuk-visszahozzuk és még sorolhatnánk.

Fontosnak tartjuk, hogy kollégáinkkal, partnereinkkel családias légkörben dolgozzunk.

Hitvallásunk, hogy nem származhat abból hasznunk, amiből másnak kára keletkezik.

Minőség és hatékonyság a két legfontosabb értékünk.

Miért a Kétladányi?

9

MINŐSÉG

Az élet minden területén fontosnak tartjuk a minőséget, így a munkáink elvégzése során nem csak törekszünk a minőségre, hanem el is érjük. 

9

MEGBÍZHATÓSÁG

Sokat hallani sajnos, hogy kevés a szakember, csúsznak, vagy nem úgy készülnek el a megrendelések, ahogy azt megbeszélték.
Nálunk nincs ilyen, az előzetes felmérés után megadott árakat és a munkavégzés befejezésének időpontját MINDIG betartjuk.

9

KORREKT ÁRAK

Nincs meglepetés! Fontos, hogy látatlanul nem adunk árajánlatot, minden esetben a helyszíni felmérést követően pontos költségvetést készítünk, ami a munka végére sem változik. Ha a munka közben előfordulna a Megrendelő részéről kért extra feladat, azt megbeszélés után pontosan beárazzuk.

sikeres projektek

elégedett ügyfelek

A mi értékünk az Ön elégedettsége!

MINŐSÉG, KORREKT ÁRAK, SZAKÉRTELEM, PRECÍZ-PONTOS MUNKAVÉGZÉS

15 + 15 =